13:10 14.10.2016

Члени ЦК "Азов" та ветерани однойменного полку створили політичну партію "Національний корпус"

2 хв читати
Члени ЦК "Азов" та ветерани однойменного полку створили політичну партію "Національний корпус"

У Києві в п'ятницю з ініціативи членів громадської організації "Цивільний корпус "Азов", ветеранів полку Національної гвардії України "Азов" та волонтерів відбувся урочистий з'їзд політичної партії "Національний корпус".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", під час з'їзду на "Національний корпус" було перейменовано вже наявну в реєстрі Мін’юсту України партію "Патріот України", яка до 2015 р. також мала іншу назву. За результатами голосування делегатів з'їзду політсилу очолив терміном на чотири роки народний депутат України, екс-комбат "Азова" Андрій Білецький.

Його першим заступником став керівник штабу ЦК "Азов" Назарій Кравченко. Під час з'їзду було також обрано членів вищої ради політичної партії

Крім того, було затверджено нові редакції статуту партії та її програми.

Зокрема, в програмі зазначено, що "Національний корпус" виступає за зміни до Конституції України, які передбачали б розширення функцій президента та зосередження в його руках повноважень верховного головнокомандувача та глави уряду.

Крім того, партія виступає за відновлення ядерного статусу держави. Ще одним програмним пунктом політсили є націоналізація тих підприємств, які були у власності держави на момент створення незалежної України в 1991 р. Також партія виступає за повну незалежність країни та модернізацію української армії.

У питаннях зовнішньої політики партія виступає за розрив дипломатичних, торговельно-економічних та культурних зв'язків із Росією. Пріоритетом зовнішньої політики проголошено курс на побудову співдружності країн "Балто-Чорноморського союзу".

У питаннях цивільної безпеки політсила виступає за розширення права громадян на збройний самозахист: "Дозволяється володіння і носіння короткоствольної нарізної вогнепальної зброї для всіх громадян, які офіційно мають дозвіл".

Крім того, згідно з програмою, партія має намір ініціювати громадські обговорення питання відновлення в Україні страти за державну зраду та розкрадання в особливо великих розмірах державних коштів для чиновників вищих рангів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА