16:49 20.10.2016

Голову Харківської ОДА обрано віце-президентом Палати регіонів Конгресу місцевої та регіональної влади Ради Європи

1 хв читати
Голову Харківської ОДА обрано віце-президентом Палати регіонів Конгресу місцевої та регіональної влади Ради Європи

За результатами таємного голосування депутатів Палати регіонів Конгресу місцевої та регіональної влади Ради Європи віце-президентом Палати обрано голову Харківської облдержадміністрації Юлію Світличну.

"Голова ХОДА також увійшла до складу бюро конгресу, в якому представлені члени Палати місцевих влад і Палати регіонів. Бюро відповідає за організацію пленарних сесій та координацію роботи палат і комітетів конгресу, а також за організацію моніторингових місій зі спостереження за виборами, бюджетом та іншими питаннями, які виникають у проміжках між пленарними засіданнями", - йдеться в повідомленні прес-служби Харківської облдержадміністрації.

У свою чергу голова постійної делегації Верховної Ради в ПАРЄ Володимир Ар’єв (фракція "Блок Петра Порошенка") написав із цього приводу у Facebook: "Чергова перемога України в Раді Європи! Юлія Світлична з Харківської ОДА перемогла росіянку Орлову (63 голоси проти 44) у боротьбі за посаду віце-президента Конгресу місцевих і регіональних органів влади. Юлія увійшла до бюро конгресу".

Як повідомлялося, 29 серпня президент України Петро Порошенко затвердив склад делегації України в Конгресі місцевої та регіональної влади Ради Європи на 2016-2020 рр. До складу делегації, зокрема, було включено Ю.Світличну як депутата Харківської облради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА