14:30 26.10.2016

Глава Харківської обладміністрації продовжила повноваження двох заступників, одного – звільнила

1 хв читати
Глава Харківської обладміністрації продовжила повноваження двох заступників, одного – звільнила

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична підписала розпорядження про звільнення В'ячеслава Абакумова з посади заступника голови-керівника апарату обладміністрації.

"Звільнити Абакумова В'ячеслава Юрійовича з посади заступника голови-керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації 26 жовтня 2016 року у зв'язку з припиненням повноважень, з виплатою компенсації за 65 календарних днів невикористаної щорічно відпустки", - йдеться в розпорядженні Ю. Світличної, опублікованому на офіційному сайті обладміністрації в середу.

Двома іншими розпорядженнями Ю. Світлична продовжила повноваження Михайла Черняка і Марка Беккера, які також працювали заступниками її попередника Ігоря Райніна.

Як повідомлялося, 15 жовтня президент України Петро Порошенко призначив головою Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну і представив її активу Харківської області.

Ю. Світлична, 1984 р. н, закінчила в 2005 р. Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю "міжнародна економіка". Отримала диплом з відзнакою і спеціальність економіст-міжнародник. а в 2012 р Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при президентові України. Кандидат наук з державного управління. Депутат Харківської області від "БПП-Солідарність", голова однойменної депутатської фракції.

Згідно з законом "Про місцеві державні адміністрації" заступники голів місцевих державних адміністрацій заявляють про припинення своїх повноважень новопризначеним головам держадміністрацій у день їх призначення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА