18:12 28.10.2016

У військового прокурора сил АТО 10 га землі в Харківській області, квартира в Києві, а їздить він на чужому автомобілі

2 хв читати

Військовий прокурор сил АТО Костянтин Кулик задекларував володіння двома земельними ділянками в Харківській області і квартиру в Києві площею 249,3 кв. м, свідчить його електронна декларація про майно та доходи за 2015 рік.

Як повідомляється на офіційному сайті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, ділянку площею 2 тис. 16 кв. м в с. Стара Московка Харківського району Харківської області він придбав у 1999 році, а ділянку площею 106 тис. 222 кв. м у с. Єфремівка Первомайського району Харківської області - в 2005 році. Квартира в столиці була придбана ним у серпні 2014 року.

Крім того, його дочці Алісі-Олександрі Кулик належить квартира площею 92,6 кв. м у Києві, проте в декларації не зазначена дата її придбання.

При цьому в праві користування К.Кулик також квартира в Києві площею 153,2 кв. м, власником якої він вказав Світлану Кулик, яка, за даними ЗМІ, є його матір'ю.

У службовому користуванні у військового прокурора сил АТО з 2015 року також 34,3% об'єкта нерухомості площею 21 кв. м у м. Краматорськ Донецької області, що належить Генеральній прокуратурі України.

Транспортних засобів у власності військового прокурора сил АТО немає, він користується автомобілем Toyota "Land Cruiser 100" 2003 р. в., власником якої вказана громадянка України Ірина Німець.

За основним місцем роботи К.Куликов отримав у 2015 році 883 тис. 149 грн зарплати, а інших доходів за цей період не мав. Також він задекларував 160 тис. грн готівки.

Вкладів у банках у нього немає. При цьому він є поручителем у договорі іпотеки на ім'я І.Німець, укладеному в серпні 2014 року, в розмірі 1 млн грн.

За інформацією деяких ЗМІ, І.Німець є цивільною дружиною К.Кулика. Захист К.Кулика переконує, що той не має сімейних зв'язків з І.Німець.

Офіційний курс НБУ на 28 жовтня - 25,532787 грн/$1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА