15:08 29.10.2016

Тимошенко презентувала свою програму розвитку села

1 хв читати
Тимошенко презентувала свою програму розвитку села

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко презентувала програму розвитку села, яка пропонує масове створення сімейних фермерських господарств.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", презентація відбулася в суботу в Києві під час Всеукраїнського селянського віче, ініційованого "Батьківщиною".

"Центром і гарантією життя українського села має стати сімейне фермерське господарство... Ми повинні дати собі слово, що горді відродити село, і поставимо сильну українську владу, поставимо в центрі Києва хату-мазанку, шевченківську хатинку як подяку українському селянству", - сказала вона, виступаючи на віче.

Ю.Тимошенко зазначила, що "Батьківщина" висуває 184 кандидата на вибори голів об'єднаних територіальних громад, які заплановані на 11 і 18 грудня 2016 року. Вона пообіцяла до виборів відвідати всі регіони, де відбудуться вибори.

Вона також наголосила на необхідності ухвалення в парламенті закону про стратегічний розвиток українського фермерства. Ю.Тимошенко зазначила, що ключовою в цьому законі має бути норма про позбавлення податків тих фермерських господарств, чий прибуток за рік не перевищує EUR300 тис.

Лідер "Батьківщини" виступила за продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення і відставку чинної глави Національного банку України Валерій Гонтаревої.

"Нам треба скуповувати в державну власність землю в селян, які хочуть продати її за реальною ринковою ціною. Нам треба формувати земельний ресурс, щоб давати її (в оренду - ІФ) сімейним фермерам", - наголосила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА