15:28 29.10.2016

Світлична задекларувала 2 квартири, Pegeaut 2014 р. в. і недобудований гараж

2 хв читати
Світлична задекларувала 2 квартири, Pegeaut 2014 р. в. і недобудований гараж

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична заповнила щорічну електронну декларацію за 2015 р., згідно з якою вона володіє двома квартирами в Харкові площею 32,70 і 47,10 кв. м вартістю на момент придбання 126,25 тис. грн 15,04 тис. грн відповідно), а також їй належить 50% квартири площею 52,20 кв. м у Вовчанську (Харківська обл).

Згідно з декларацією Ю.Світличної, їй також належить автомобіль Pegeaut 2014 року випуску, який на момент купівлі коштував 320 тис. грн. Крім зарплати за основним місцем роботи в Харківській ОДА (124 тис. 711 грн), у 2015 р. Ю.Світлична як доцент кафедри міжнародної економіки Харківського держуніверситету харчування і торгівлі отримала за сумісництвом 9 тис. 1 грн.

Крім того, Ю.Світлична вказала в декларації недобудований гараж у Харкові, що належить третій особі, а також кошти, розміщені на рахунках в "ПриватБанку" ($725, EUR121, 2 тис. 174 грн і 1 грн), і готівку ($17 тис., EUR5 тис. і 50 тис. грн).

Згідно з декларацією, Ю.Світлична входить до виконавчого комітету Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Як повідомлялося, 15 жовтня президент України Петро Порошенко призначив головою Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну і представив її активу Харківської області.

Ю. Світлична, 1984 р.н, закінчила в 2005 р Харківський державний університет харчування і торгівлі за фахом "міжнародна економіка" (отримала диплом з відзнакою і спеціальність економіст-міжнародник), а в 2012 р. - Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при президенті України. Кандидат наук з державного управління. Депутат Харківської області від "БПП-Солідарність", голова однойменної депутатської фракції. До призначення головою ХОДА працювала заступником і першим заступником голови Харківської обласної державної адміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА