18:37 15.11.2016

Тимошенко пояснила ситуацію з виступом Шухевича

2 хв читати
Тимошенко пояснила ситуацію з виступом Шухевича

Народний депутат із фракції Радикальної партії Юрій Шухевич попросив у "Батьківщини" дозволити йому виступити з трибуни парламенту, оскільки у фракції Радикальної партії його виступ не схвалили, стверджує керівник фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Ю.Шухевич звернувся до мене особисто з проханням дати йому виступити, тому що його фракція не підписала йому заяву для виступу. Ми дали можливість пану Шухевичу як дуже шанованій людині виступити - я віддала свої три хвилини", - сказала вона журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Водночас Ю.Тимошенко зазначила, що підтримує сказане Ю.Шухевичем пізніше з трибуни парламенту про те, що має бути створено тимчасову слідчу комісію з розслідування військових і невійськових корупційних злочинів в Україні.

Відповідаючи на запитання, чи оформляли представники "Батьківщини" пропуск особам, яких у фракції Радикальної партії називають помічниками Віктора Медведчука, Ю.Тимошенко пояснила: "На жаль, Юрій Шухевич не може запросити людей, яких хоче сам, тому що він не бачить. Тому звернулися до нас і попросили. Ми дали можливість цим людям зайти. Але це люди його команди".

Ю.Тимошенко зазначив, що Ю.Шухевич оголосив про створення Об'єднання патріотів України. "І він цих людей, зокрема, запросив до Верховної Ради", - сказала політик.

Відповідаючи на запитання, чи знала вона про те, що Ю.Шухевич начебто має намір озвучити заяву про початок процедури імпічменту президента, лідерка фракції "Батьківщина" заявила: "Ми не мали можливості говорити про деталі. Він просто попросив дати йому три хвилини. Але що стосується взагалі питання про імпічмент президенту, я вважаю, що цей президент уже заробив на п'ять імпічментів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА