12:15 21.11.2016

Порошенко закликає неконсолідований український політикум до відповідальності та гідного рівня конкуренції

2 хв читати
Порошенко закликає неконсолідований український політикум до відповідальності та гідного рівня конкуренції

Президент України Петро Порошенко закликає проєвропейські політичні сили країни бути відповідальними, дотримуватися належного рівня політичної конкуренції, а не переходити на "боротьбу без правил", яка послабить країну перед обличчям зовнішнього агресора.

"Ще раз підкреслюю, що все буде в порядку, якщо ми з вами не дозволимо окремим політиканам обнулити результат... Наскільки велику єдність зараз демонструє суспільство, настільки роз'єднаний та егоїстичний наш політичний клас. Він абсолютно не відчуває необхідності з урахуванням зовнішніх обставин регулювати і тримати градус політичної конкуренції в рамках розумного", - заявив він на урочистостях з нагоди річниці Революції гідності в понеділок у Києві.

Президент висловив переконання, що "змагальність влади і опозиції не повинна виливати у внутрішню боротьбу без правил, яка б послабила Україну перед зовнішнім агресором".

П.Порошенко наголосив, що розраховує на підтримку конструктивно налаштованих політиків його зусиль "в боротьбі за стратегічну єдність усіх проєвропейських політичних сил".

"Отже, бути відповідальними, не шукати простих відповідей на складні питання, розуміти, що майбутнє України - в наших руках, і ніхто, крім нас, не зробить її успішною та сильною - це наш борг перед тими, хто майже три роки тому загинув на вулиці Інститутській, загинув від ворожої кулі в Донецькій або Луганській областях, хто помер від ран у військових госпіталях ", - заявив глава Української держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА