19:56 10.02.2017

Проект постанови про відставку Гройсмана зник із сайта ВР, у "Батьківщині" вимагають пояснень

2 хв читати
Проект постанови про відставку Гройсмана зник із сайта ВР, у "Батьківщині" вимагають пояснень

Зареєстрований у п'ятницю вдень групою народних депутатів у Верховній Раді проект постанови про відставку Володимира Гройсмана з посади прем'єр-міністра України станом на вечір зник із сайта парламенту.

Згідно з оприлюдненою на сайті Верховної Ради України інформацію про внесення "Проекту постанови про відставку прем'єр-міністра України Гройсмана В. Б." (№6076) авторства 11 нардепів від фракції "Батьківщина", зокрема її лідерки Юлії Тимошенко, а також позафракційного нардепа Дмитра Добродомова, станом на 17:00 його "передано на розгляд керівництва". Текст проекту постанови, а також будь-які супровідні документи до нього на той час були відсутні.

Водночас згодом назву проекту постанови №6076 було змінено на "Проект постанови", додаткову оприлюднену раніше інформацію (ініціатори, профільний та інші комітети) було прибрано. У графі проходження проекту постанови також було прибрано інформацію про передачу його на розгляд керівництва та значилося, що він "отриманий Верховною Радою" (попередній етап проходження документа).

Станом на 19:00 п'ятниці під час спроби оновити сторінку з проектом постанови зазначається, що "Законопроект не знайдено".

Водночас у разі повторного заходу на сайт Верховної Ради під №6076 значиться інша законодавча ініціатива: "Проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання інвестиційної діяльності шляхом передбачення можливості відстрочки орендної плати".

При цьому в партії "Батьківщина" заявили, що "вимагають роз'яснень від апарату Верховної Ради та повернення проекту постанови на офіційний сайт парламенту".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА