14:28 04.03.2017

У Києві презентували партію "Український дім"

1 хв читати

Презентація нової політичної партії "Український дім" відбулася в суботу в Києві.

Ця політична сила виникла 5 листопада 2016 року на базі перейменованої Соціально-християнської партії (заснована в 2004 році, її лідером у 2004-2005 рр. була народний депутат України, співачка Оксана Білозір).

"Ідеологія партії "Український дім" ґрунтується на традиційних духовно-світоглядних цінностях українського народу, узгоджених зі стандартами демократії, ідеями гуманізму християнського віровчення, концепції сталого розвитку світової економіки", - йдеться в програмі політсили.

Партія "Український дім" виступає за ліквідацію корупції в усіх органах державної влади, запровадження процедури відкликання депутатів і зняття депутатської недоторканності, запровадження практики прямого народовладдя у територіальних громадах з допомогою референдумів та інших форм, проведення масштабних економічних реформ в Україні.

У зовнішній політиці партія - за вступ України в Євросоюз і членство в НАТО, введення військового стану на території Донецької та Луганської областей, відновлення ядерного статусу України у зв'язку з порушеннями Будапештського меморандуму Росією.

Крім того, в своїй програмі партія "Український дім" пропонує дозволити усім психічно здоровим та несудимим громадянам купувати і володіти вогнепальною та холодною зброєю.

Головою цієї політичної сили є директор державного підприємства "Український дім" Юрій Стельмащук. В його біографії зазначено, що він є священнослужителем Андріївського собору, займається волонтерською та благодійною діяльністю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА