12:45 19.06.2017

ВР цього тижня розгляне питання фінансової політики, медицини та судової реформи

2 хв читати
ВР цього тижня розгляне питання фінансової політики, медицини та судової реформи

Голова Верховної Ради Андрій Парубій озвучив тематичні блоки законопроектів, які парламент розгляне поточного пленарного тижня, проект пенсійної реформи та законопроект щодо окупованих територій наразі не заявлені.

Як розповів спікер на засіданні погоджувальної ради керівників парламентських фракцій, комітетів і груп у Києві в понеділок, пленарне засідання ВР у вівторок народні депутати розпочнуть із розгляду питань фінансової політики, в середу традиційно розглянуть ратифікації міжнародних угод, а також законопроекти у сфері медицини, зокрема з питань надання психіатричної допомоги.

Крім того, за словами А.Парубія, одним із тематичних блоків законопроектів, які розгляне парламент цього пленарного тижня, є проект закону з питань інформатизації.

"За пропозиціями "Блоку Петра Порошенка" у вівторок або четвер пропонують розглянути питання судової реформи", - повідомив також спікер.

При цьому він запропонував на засіданні погоджувальної ради визначитися, коли саме відповідні законопроекти розглянуть.

Водночас А.Парубій зазначив, що в четвер народні депутати розглянуть законопроекти щодо податкової та митної політики, а також питання енергоефективності.

При цьому у вступному слові спікер нічого не сказав про те, чи очікують цього пленарного тижня внесення до ВР законопроекту щодо пенсійної реформи та законопроекту про відновлення суверенітету України на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Пізніше перший віце-прем'єр України Степан Кубів, який був на погоджувальній раді, підтвердив, що законопроект про пенсійну реформу буде внесено до парламенту найближчими днями.

"Уже найближчими днями ми внесемо законопроект до Верховної Ради й чекаємо на підтримку депутатів", – сказав С.Кубів.

Як повідомлялося, в п'ятницю, 16 червня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після засідання Національної ради реформ повідомив журналістам, що проект пенсійної реформи буде внесено до ВР 19-20 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА