14:29 06.10.2017

"Самопоміч" виключила нардепа Веселову з фракції за голосування щодо законопроекту про Донбас

1 хв читати
"Самопоміч" виключила нардепа Веселову з фракції за голосування щодо законопроекту про Донбас

Фракція "Самопоміч" у Верховній Раді України ухвалила рішення про виключення народного депутата Наталії Веселової зі складу фракції, повідомляється на сайті політсили в п'ятницю.

"Підставою для виключення було вчинення дій, які ганьблять репутацію фракції і політичної партії "Самопоміч", зокрема, це ініціювання законопроектів, які заперечують окупацію, заперечення в публічних виступах факту окупації всупереч позиції фракції. Останньою краплею було сьогоднішнє голосування за продовження дії закону про особливий статус Донбасу, проти чого категорично виступали всі члени фракції "Самопоміч", - йдеться в повідомленні.

"Ці дії свідчать про те, що Наталія Веселова не поділяє позицію фракції, її цінності і принципи", - наголошують у партії.

При цьому в повідомленні зазначено, що раніше Н.Веселовій було запропоновано самій вийти зі складу фракції, але цього рішення вона не прийняла через побоювання втратити мандат відповідно до законодавства.

Як повідомлялося, Верховна Рада продовжила на рік термін дії закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, який мав втратити силу 18 жовтня 2017 року. Відповідний законопроект №7164 "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей" за основу і в цілому підтримали 229 народних депутатів на пленарному засіданні в п'ятницю.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА