07:26 18.10.2017

Кабмін 18 жовтня має намір скасувати угоду з РФ щодо підприємств, які виробляють військову продукцію і схвалити Рамкову угоду партнерства з ООН до 2022

2 хв читати
Кабмін 18 жовтня має намір скасувати угоду з РФ щодо підприємств, які виробляють військову продукцію і схвалити Рамкову угоду партнерства з ООН до 2022

Кабінет міністрів України на засіданні 18 жовтня має намір припинити дію угоди з урядом Росії про збереження спеціалізації підприємств і організацій, що беруть участь у виробництві продукції військового призначення і створити Державний науково-дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння і військової техніки та схвалити підписання Рамкової програми партнерства з ООН на 2018-2022 роки.
Згідно з порядком засідання, розміщеному на сайті уряду, дані питання на засіданні представить перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.
Кабмін має намір створити Державний науково-дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння і військової техніки та затвердити програму підвищення обороноздатності і безпеки держави в частині оснащення Державної служби з надзвичайних ситуацій сучасної авіаційною технікою.
Планується розглянути і затвердити пропозиції щодо застосування секторальних, персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів відповідно до резолюцій Ради Безпеки ООН щодо Центральноафриканської Республіки.
Уряд має схвалити проект листа до Європейського інвестиційного банку щодо проекту "Сільськогосподарська модернізація і інновацііˮ і остаточний звіт за результатами реалізації спільного з Кредитною установою проекту для відбудови "Програма з рефінансування заходів підтримки системи кредитування в сільській місцевостіˮ.
Планується затвердити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку електронного урядування в сфері паливно-енергетичного комплексу.
Кабмін має намір затвердити план заходів з підготовки та відзначення 150-річчя Національного академічного театру опери та балету імені Т. Г. Шевченка.
Уряд планує затвердити план дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки і план дій щодо реалізації Стратегії комунікацій в сфері запобігання та протидії корупції в 2017 році.
Крім того, уряд має намір розглянути кадрові питання.
Початок засідання під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА