18:54 18.10.2017

Ксенія Собчак оголосила про намір балотуватися на пост президента РФ

2 хв читати
Ксенія Собчак оголосила про намір балотуватися на пост президента РФ

Телеведуча і журналістка Ксенія Собчак має намір брати участь у виборах президента Росії в 2018 році. Про це йдеться в її листі, текст якого публікують "Ведомости".

"Я Ксенія Собчак, мені 35 років, усе своє життя я живу і працюю в Росії, і мені не все одно, якою стане моя країна. Я відповідально ставлюся до будь-яких дій на громадській ниві, і, усвідомивши всі ризики і неймовірні складнощі такого завдання , я вирішила, що моя участь в президентських виборах дійсно може бути кроком на шляху до настільки необхідних нашій країні перетворень. Усупереч спробам чиновників скомпроментувати мене і використовувати в своїх цілях, всупереч нападкам частини моїх друзів-лібералів, всупереч спекуляціям диванних політологів, моє висування може і повинно стати корисним і для опозиції, і для всього суспільства. Найближчим часом мені, очевидно, доведеться багато разів пояснювати свою позицію, так що я хочу відразу представити мої основні аргументи ", - йдеться в її заяві.

Раніше "Ведомости" з посиланням на джерело, близьке до адміністрації президента, повідомляли, що в Кремлі задумалися про те, щоб зробити основним суперником головного кандидата в президенти РФ жінку. За інформацією видання, на таку роль може розглядатися в тому числі кандидатура Ксенії Собчак.

На думку одного зі співрозмовників газети, Ксенія Собчак була б ідеальним варіантом: "розумна, яскрава, цікава, але не в усьому відповідає образу типової російської жінки".

Сама Собчак тоді спростувала повідомлення ЗМІ і заявила, що не в курсі того, що обговорюють в адміністрації президента.

Вибори президента, намічені на березень 2018 року, будуть призначені в грудні цього року. Наразі ніякої офіційної виборчої кампанії з виборів президента РФ не проводиться.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА