19:13 18.10.2017

Найєм, Заліщук і Левченко вирушили на зустріч з Порошенком

2 хв читати
Найєм, Заліщук і Левченко вирушили на зустріч з Порошенком

Народний депутат (фракція "Блок Петра Порошенко"), учасник акції протесту під Верховною Радою Мустафа Найєм з групою народних депутатів вирушив на зустріч з главою держави Петром Порошенко.

"Я разом з народними депутатами Світланою Заліщук та Юрієм Левченко йдемо на зустріч з президентом. Решта народних депутатів, які хотіли зустрітися з главою держави, зараз змушені залишатися на Грушевського на випадок повторних зіткнень", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в середу ввечері.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", народні депутати попрямували з-під Верховної Ради, де проходить акція протесту до Адміністрації президента України на вул.Банкова.

"Ми зараз намагаємося привести ситуацію в конструктивне русло, щоб він (президент України Петро Порошенко - ІФ) насправді зустрівся з групою народних депутатів. Ми зараз збираємося цією групою і йдемо до Адміністрації президента, висловимо свою вимогу щодо Антикорупційного суду, щоб були звільнені всі люди, затримані тут, щоб не було ніяких зачисток, не було ніяких нападів на наметове містечко", - сказав М.Найєм присутнім біля будівлі парламенту.
Раніше в цей день М.Найєм заявив, що він і ряд народних депутатів в середу ввечері мають намір піти до президента України П.Порошенко і дізнатися у нього терміни подачі законопроекту про створення Антикорупційного суду до Верховної Ради.
Пізніше прес-служба Адміністрації президента України повідомила, що "в приймальню президента України звернувся народний депутат Мустафа Найєм, і Петро Порошенко підтвердив, що готовий зустрітися з ним віч-на-віч", а "про інших учасників зустрічі не йшлося".
У свою чергу М.Найем заявив, що передав до Адміністрації президента України список народних депутатів, які хочуть зустрітися з главою держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА