16:29 23.10.2017

Трюдо повідомив, що 31 жовтня зустрінеться з Гройсманом в Оттаві

1 хв читати
Трюдо повідомив, що 31 жовтня зустрінеться з Гройсманом в Оттаві

 Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо анонсував на 31 жовтня зустріч в Оттаві з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом під час його візиту до Канади.

Відповідно до опублікованого на сайті прем'єра Канади повідомлення, під час зустрічі Дж.Трюдо і В.Гройсман вивчать шляхи поглиблення співпраці між Канадою і Україною, зокрема через торговельні і ділові можливості, сформовані в рамках Угоди про вільну торгівлю між двома країнами.

Дж.Трюдо також має намір під час зустрічі підтвердити незмінну підтримку Канади народу України, її суверенітету і територіальної цілісності, а також її демократичним, економічним і правовим реформам.

"Канада і Україна мають довгу історію дружби, створеної через покоління сімейних зв'язків і загальних цінностей. Я з нетерпінням очікую зустрічі з прем'єр-міністром Гройсманом, щоб обговорити, як ми можемо працювати разом, щоб побудувати більш процвітаюче і безпечне майбутнє для обох наших країн", - наводяться в повідомленні слова прем'єра Канади.

Як повідомлялося, раніше українська сторона анонсувала візит до Канади урядової делегації на чолі з прем'єр-міністром України В.Гройсманом на кінець жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА