07:16 25.10.2017

Кабмін 25 жовтня має намір розглянути виконання Угоди про асоціацію з ЄС і створити робочу групу з вивчення проблем діяльності НАЗК

2 хв читати
Кабмін 25 жовтня має намір розглянути виконання Угоди про асоціацію з ЄС і створити робочу групу з вивчення проблем діяльності НАЗК

Кабінет міністрів України на засіданні 25 жовтня має намір розглянути виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, і створити міжвідомчу робочу групу з вивчення проблемних питань, пов'язаних з діяльністю Національного агентства з питань запобігання корупції.
Згідно з порядком засідання, розміщеному на сайті уряду, дані питання на засіданні представлять перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів і глава Національного агентства з питань державної служби Костянтин Ващенко, відповідно.
Кабмін має намір схвалити стратегію комунікації в сфері європейської інтеграції на 2018- 2021 роки та орієнтовний план перекладу актів права ЄС на 2017-2018 роки.
Планується затвердити порядки використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку електронного урядування в сфері культури, агропромислового комплексу і в сфері законодавчої діяльності Верховної Ради.
Уряд має намір ввести національний механізм координації взаємодії органів державної влади з метою захисту фінансових інтересів України і Європейського Союзу.
Планується схвалити підписання угоди про фінансування Програми технічного співробітництва 2017.
Кабмін збирається схвалити проект закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за виготовлення та пропаганду георгіївської (гвардійської) стрічки.
Крім того, уряд має намір розглянути кадрові питання.
Початок засідання під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.
Після засідання уряду о 13:15 відбудеться прес-конференція віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе і керівника урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанишиної на тему: "Прийняті євроінтеграційні рішення уряду як поштовх для внутрішніх змін в Україні ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА