07:21 25.10.2017

Без підтримки Заходу Майдану в Україні не буде - Колесніков

2 хв читати
Без підтримки Заходу Майдану в Україні не буде - Колесніков

Співголова партії "Опозиційний блок", прем'єр-міністр "Опозиційного уряду" Борис Колесніков вважає, що без підтримки Західних країн нового Майдану в Україні не буде.
"Сьогодні 2/3 українців висловилися за те, що вони хочуть миру. 78% українців вважають, що соціально-економічна ситуація в кожній родині стала гірше", - зазначив опозиційний прем'єр-міністр в ефірі телеканалу "Україна" у вівторок.
Б.Колесніков зазначив, що люди, які прийшли на мітинги під стіни парламенту не особливо розуміють завдання Антикорупційного суду або змін виборчої системи.
"Це такий іграшковий Майдан. Поки там немає жодного посла, жодної країни, поки там немає жодного депутата, жодного закордонного парламенту - ніякого Майдану не буде. Немає підтримки Заходу - Майдану в Україні не буде", переконаний політик.
Разом з тим він висловив невпевненість у знятті депутатської недоторканності коаліцією нинішнього парламенту.
"За два дні буде рівно три роки як обрали цей парламент. 5 фракцій входило до коаліції. Що заважало їм ще в 2014 році зняти депутатську недоторканність? Політики повинні тримати своє слово", сказав він.
Відповідаючи на питання про альтернативну медичну реформу, співголова "Опозиційного блоку" зазначив, що мета світової медицини - це якість послуг і доступність цих послуг кожному громадянину. "Але з нашими пенсіями неможливо купити страховий поліс. Тих грошей, які вони (влада - ІФ) закладають на медичну реформу, повністю не вистачає, щоб покрити страхові поліси пенсіонерам, а також найнятим працівникам", переконаний він.
Також Б.Колесніков вважає, що бізнесмени повинні заплатити за страховий поліс для своїх співробітників. "Я, наприклад, із задоволенням заплачу за кожного свого співробітника страховий поліс, тому що тоді співробітники і їх діти зможуть отримати якісне лікування", заявив він.
Опозиційний прем'єр-міністр пояснив, що спочатку для впровадження страхової медицини необхідна перехідна модель.
"Перший рік держава платить 75% страхового поліса, а 25% - роботодавець. І поступово за 4 роки роботодавець приймає на себе всю відповідальність. Так працюють у всьому світі. Інше питання, куди ви прийдете з цим страховим полісом? У радянську лікарню без обладнання , без медикаментів. Це точно 1988 рік, коли зробили платні кооперативні туалети. Був просто туалет, посадили бабусю, яка збирає гроші. Ось це медична реформа в українському виконанні ", резюмував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА