08:03 24.01.2018

Україна підтверджує свою готовність до продовження співпраці з МВФ

2 хв читати
Україна підтверджує свою готовність до продовження співпраці з МВФ

Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна готова до продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом, як індикатором довіри до проведення внутрішніх реформ.

"Сьогодні з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард ми провели конструктивну і відкриту зустріч та обговорили всі відкриті питання співпраці між Україною і МВФ", - написав П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу після переговорів з директором-розпорядником МВФ К .Лагард у Давосі.

"Україна підтверджує свою готовність до продовження плідної співпраці з Міжнародним валютним фондом як важливим фактором зміцнення макроекономічної стабільності і індикатором довіри до проведення внутрішніх реформ", - додав президент України.

Пізніше в прес-службі президента повідомили, що глава держави висловив подяку партнерам України з МВФ "за дуже потужний сигнал на підтримку України".

"Для нас дуже важливо продовжувати співпрацю з МВФ зараз, у 2018 році. Оскільки це не лише довіра міжнародних фінансових організацій, пов'язаних із макрофінансовою допомогою від ЄС, співпрацею зі Світовим банком, але й довіра інвесторів", - наголосив він.

П.Порошенко також подякував К.Лагард за дуже ефективну співпрацю протягом минулого року.

"Я дуже задоволений останнім півріччям, коли ми провели багато реформ. І сьогодні ми домовилися продовжити ефективну співпрацю в різних сферах і виконати все, про що ми домовилися сьогодні і в минулому. Я дякую за дуже сильне і ефективне співробітництво", - наголосив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА