14:01 12.03.2018

Кримські татари не братимуть участі у виборах президента РФ 18 березня - Чубаров

1 хв читати
Кримські татари не братимуть участі у виборах президента РФ 18 березня - Чубаров

Кримські татари не братимуть участі в незаконних виборах президента РФ 18 березня, які проводитимуть російські окупанти в тимчасово окупованому Криму, йдеться у зверненні меджлісу кримськотатарського народу.

"(…) кримські татари не братимуть участі у незаконних виборах 18 березня 2018 року, що проводитимуться російськими окупантами в тимчасово окупованому Криму", - йдеться у зверненні меджлісу, текст якого оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова меджлісу кримськотатарського народу, член фракції "БПП" Рефат Чубаров.

Меджліс заявив, що проведення виборів президента РФ на тимчасово окупованій території Криму є незаконним, відповідно, "громадяни, що братимуть безпосередньо участь в їх підготовці та проведенні, вважатимуться такими, що порушили чинне законодавство України".

Меджліс повідомив також про тиск і погрози на адресу кримських татар із боку російських окупантів і місцевих колабораціоністів із метою примушування до участі в незаконних виборах.

"У той же час меджліс кримськотатарського народу, перебуваючи в постійний і тісній взаємодії зі співвітчизниками, які проживають у всіх містах і районах Криму, зазначає, що абсолютна більшість кримських татар сповнені гідності і сміливості, щоб не піддаватися шантажу і погрозам, які надходять з боку російських окупантів", - йдеться у зверненні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА