12:40 19.03.2018

БПП виступає за термінове внесення і розгляд законопроекту для усунення недоліків у КПК

2 хв читати
БПП виступає за термінове внесення і розгляд законопроекту для усунення недоліків у КПК

Фракція "Блок Петра Порошенка" наполягає на невідкладному внесенні та розгляді законопроекту, який дозволить усунути недоліки в Кримінальному процесуальному кодексі України.

"Наша фракція вважає невідкладним завданням парламенту прийняти зміни до кримінального законодавства в комітетській редакції законопроекту №7547. Однак через те, що цей законопроект був відхилений, потрібно негайно внести новий проект закону і якнайшвидше ухвалити в залі", - сказав глава фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок.

Як відомо, згідно з регламентом, якщо законопроект відхилений, аналогічна за змістом ініціатива може бути внесена і проголосована на наступній сесії парламенту.

Крім того, А.Герасимов зазначив, що цього тижня потрібно розглянути законопроекти, що стосуються дипломатичної служби. Політик також зазначив, що парламент не може стояти осторонь в питанні оподаткування експорту соняшника, сої та ріпаку.

Як повідомлялося, на минулому пленарному тижні Верховна Рада відхилила законопроект про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України.

Верховна Рада 3 жовтня 2017 ухвалила законопроект про внесення змін до низки кодексів, запустивши, таким чином, судову реформу. Народний депутат Андрій Лозовий (фракція Радикальної партії) запропонував поправку №109, якою пропонувалося змінити низку статей КПК. Цю поправку врахував профільний комітет у підготовці законопроекту до другого читання і парламент прийняв законопроект у цілому з урахуванням цієї правки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА