15:40 21.03.2018

В Україні буде підготовлено порядок реєстрації іноземців та їх паспортних документів у прикордонпунктах

2 хв читати
В Україні буде підготовлено порядок реєстрації іноземців та їх паспортних документів у прикордонпунктах

В Україні у двомісячний термін мають підготувати і затвердити порядок реєстрації іноземців, осіб без громадянства та їх паспортних документів у пунктах пропуску через державний кордон України, а також порядок ведення реєстру іноземців та їхніх паспортних даних.

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, про це йдеться у введеному в дію рішенні Ради національної безпеки і оборони (РНБО) "Про невідкладні заходи щодо нейтралізації загроз національній безпеці у сфері міграційної політики".

"Кабінету Міністрів України... підготувати і затвердити... порядок реєстрації іноземців, осіб без громадянства та їх паспортних документів у пунктах пропуску через державний кордон України, а також внесення відомостей про іноземців або осіб без громадянства, їх паспортних даних до відповідного реєстру", – йдеться в рішенні РНБО.

Згідно з цим рішенням, також повинні бути підготовлені і затверджені в зазначений термін " порядок інформаційної взаємодії суб'єктів національної системи біометричної верифікації та ідентифікації громадян України, іноземців і осіб без громадянства, зокрема щодо здійснення верифікації та ідентифікації особи".

Кабінет міністрів має затвердити протягом двох тижнів " порядок заповнення і використання імміграційної картки, зокрема під час перевірки підстав для в'їзду в Україну, продовження строку перебування іноземців та осіб без громадянства на її території".

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко в середу підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО від 1 березня "Про невідкладні заходи щодо нейтралізації загроз національній безпеці у сфері міграційної політики".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА