15:07 03.04.2018

"Наш край" вимагає знизити тарифи на тепло і газ, а також модернізувати систему ЖКГ

1 хв читати
"Наш край" вимагає знизити тарифи на тепло і газ, а також модернізувати систему ЖКГ

Партія "Наш край" вимагає від влади прийняти державну програму модернізації інфраструктури житлово-комунального господарства, знизити тарифи на газ для населення за рахунок газу внутрішнього видобутку і посилити енергетичну безпеку країни.

Як повідомляє прес-служба партії "Наш край" у вівторок, такі вимоги озвучені на брифінгу за підсумками опалювального сезону співголови партії Олександра Мазурчака та народних депутатів Сергія Шахова та Валерія Давиденко.

За словами О. Мазурчака, численні аварії на тепломережах під час опалювального сезону свідчать про критичність ситуації.

"Через бездіяльність влади опалювальний сезон 2018-2019 років може стати катастрофічним. Численні аварії на тепломагістралях, зокрема, в Харкові, Києві, Одесі, свідчать про катастрофічності ситуації." Наш край "вимагає негайного прийняття державної програми модернізації інфраструктури ЖКГ", - заявив під час брифінгу О.Мазурчак.

У свою чергу С.Шахов заявив, Верховна Рада повинна прийняти розроблений "Нашим краєм" законопроект і заборонити олігархам відключати газ школам, лікарням і дитячим садкам.

Депутат також додав, що влада повинна знизити вартість газу для населення. "Кубометр українського газу коштує 3300 грн. Замість цього ми зараз платимо 8000 за імпортний газ. Якщо країна перейде на газ власного видобутку - ми зможемо знизити суми в платіжках за опалення майже в три рази", - заявив С.Шахов.

Як зазначив В.Давиденко, не менш важливо зменшити споживання газу заради енергетичної незалежності країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА