17:18 05.04.2018

Україна видала першу е-візу

1 хв читати
Україна видала першу е-візу

Перша електронна віза (е-віза) для в'їзду з діловою або туристичною метою в Україні була видана в четвер, 5 квітня, заявляє міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Система видачі електронних віз працює – щойно видали першу українську е-візу громадянину Таїланду. З тестового режиму переходимо в повний робочий", - написав П.Клімкін в своєму мікроблозі в соцмережі Twitter в четвер.

Як повідомлялося, напередодні МЗС України повідомив про запуск з 4 квітня сервісу он-лайн оформлення громадянам 46 держав е-віз для в'їзду в країну з діловою або туристичною метою. Для оформлення е-візи необхідно заповнити анкету он-лайн, завантажити скановані копії необхідних документів, заплатити на сайті банківською карткою і роздрукувати отриману за електронною адресою електронну візу. Час оформлення е-візи - до 9 робочих днів, вартість - $65, термін дії - разова до 30 днів.

Е-візи вводяться для громадян таких країн: Австралія, Антигуа і Барбуда, Багамські Острови, Барбадос, Бахрейн, Болівія, Бутан, Вануату, Гаїті, Гватемала, Гондурас, Гренада, Домініка, Домінікана, Індонезія, Камбоджа, Катар, Коста-Ріка, Кувейт, Лаос, Маврикій, Малайзія, Мальдіви, Мексика, Мікронезія, М'янма, Непал, Нікарагуа, Нова Зеландія, Оман, Палау, Перу, Сальвадор, Самоа, Саудівська Аравія, Сейшельські Острови, Сент-Вінсент і Гренадіни, Сент-Люсія, Сінгапур , Суринам, Таїланд, Східний Тимор, Тринідад і Тобаго, Тувалу, Фіджі, Ямайка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА