16:45 15.04.2018

Трамп назвав операцію в Сирії ідеально виконаною

2 хв читати
Трамп назвав операцію в Сирії ідеально виконаною

Президент США Дональд Трамп в неділю назвав військову операцію в Сирії настільки ідеальною, що американські ЗМІ не зможуть її дискредитувати.

"Операція в Сирії була виконана настільки ідеально, з такою ретельністю, що єдиний спосіб, яким можуть скористатися друкарські фейкові новини ЗМІ, щоб її дискредитувати, тільки використовувати мій вираз "місія виконана", - написав він.

"Я знаю, що вони за це вхопляться, але думав, що це настільки чудовий військовий термін, що він мав з'явитися знову. Використовувати часто!" - додав Д.Трамп.

Напередодні він написав в "Твіттері", що США, Франція та Британія прекрасно впоралися з нанесенням ракетних ударів по Сирії і додав в кінці запису вираз: "Місія виконана!"

У ЗМІ та соціальних мережах ця фраза викликала бурхливу реакцію. Американські видання відзначили, що саме таку фразу екс-президент США Джордж Буш-молодший використав у 2003 році через шість тижнів після вторгнення США союзників в Ірак. Американські ЗМІ також їдко відзначили, що у разі з Дж.Бушем-молодшим "місія виявилася не виконаною".

Також у соціальних мережах Д.Трампа звинуватили в тому, що ударом по Сирії він спробував відвернути увагу від скандалів, пов'язаних з ним самим, починаючи з його відносин з порно-зіркою Стормі Деніелс і закінчуючи обшуками офісу і квартири його адвоката Майкла Коена. Користувачі зазначають, що йому це вдалося, і в такому разі "місія справді виконана".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА