18:29 17.04.2018

У Генштабі вивчають позов Матіоса про обмеження допуску військових прокурорів на об'єкти ЗСУ

1 хв читати

У Генеральному штабі Збройних сил України вивчають позов головного військового прокурора Анатолія Матіоса щодо обмеження допуску військових прокурорів на об'єкти ЗСУ, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник управління зі зв'язків із громадськістю Генштабу Богдан Сеник.

"До Генштаб надійшла позовна заява до Окружного адмінсуду Києва про визнання протиправними дій щодо допуску і роботи військових прокурорів на об'єктах Збройних сил. Цю позовну заяву вивчають, вживаються заходи із забезпечення належного представництва інтересів посадових осіб Генштабу ЗС України", - сказав він у коментарі у вівторок удень.

Щодо неправомірності дій, що зазначаються в позові, Б.Сеник сказав: "Ми сподіваємося на об'єктивний розгляд, юристи Генштабу на належному рівні забезпечуватимуть представництво наших інтересів у суді".

Як повідомлялося, головний військовий прокурор Анатолій Матіос попросив суд роз'яснити правомірність дій Генштабу, який обмежив допуск військових прокурорів на об'єкти ЗСУ.

"Я довго думав, знову проходити лінійку листування, яка ні до чого не призводить, і вирішив, що закон дає мені право і я вважаю, що це правильно щодо тієї ситуації, яка є в державі, - я подав позов до суду, який має поставити крапку, - правомірні дії керівництва Генштабу не правомірні", - сказав А.Матіос.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА