12:46 18.04.2018

Трамп більше не хоче давати свідчення у справі про втручання у вибори

1 хв читати
Трамп більше не хоче давати свідчення у справі про втручання у вибори

Президент США Дональд Трамп передумав давати свідчення спеціальному прокурору США Роберту Мюллеру в рамках справи про втручання РФ у американські вибори в 2016 році, повідомила газета The Washington Post із посиланням на поінформовані джерела.

За даними видання, на рішення Д. Трампа вплинув той факт, що раніше співробітники ФБР обшукали будинок і офіс адвоката президента Майкла Коена і вилучили у нього низку документів.

The Washington Post зазначила, що цей інцидент "глибоко вразив" президента США і змусив його "поставити хрест на бажанні надати свідчення спецпрокурору" Р.Мюллеру.

Раніше Д.Трамп не раз заявляв, що готовий виступити перед командою Р.Мюллера, незважаючи на те, що члени юридичної команди президента радили йому не робити цього. Як повідомлялося, юристи Д. Трампа побоювалися, що "схильність до помилкових заяв" може зробити його "вразливим у разі багатогодинного надання свідчень".

За інформацією видання, обшуки в офісі та апартаментах М.Коена також спонукали Д. Трампа зайнятися розширенням юридичної команди Білого дому.

У свою чергу, деякі з адвокатів президента повідомили, що не виключають ймовірності подальших переговорів з командою Р.Мюллера про можливі слуханнях за участю голови адміністрації США. За даними газети, юристи Д. Трампа зазначили, що "президент часто змінює свою думку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА