11:56 21.04.2018

Трамп назвав "прогресом для всіх" повідомлення з КНДР про припинення випробувань ядерної зброї і запуски балістичних ракет

1 хв читати
Трамп назвав "прогресом для всіх" повідомлення з КНДР про припинення випробувань ядерної зброї і запуски балістичних ракет

Президент США Дональд Трамп високо оцінив обіцянки північнокорейського керівництва припинити випробування ядерної зброї.

"Повідомлення від Кім Чен Ина: "Північна Корея припинить ядерні випробування і запуски міжконтинентальних балістичних ракет". Також "закриє випробувальний полігон на півночі країни, щоб довести (правдивість – ІФ) обіцянки припинити ядерні випробування". Прогрес робиться для всіх!" – написав Д.Трамп в своєму "Твіттері" в суботу.

Кількома годинами раніше американський президент вже писав у "Твіттері", що вважає хорошою новиною інформацію про рішення КНДР припинити випробування ядерної зброї, і зазначив, що "з нетерпінням чекає зустрічі з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

"Північна Корея погодилася припинити усі ядерні випробування і закрити великий полігон. Це дуже хороші новини для КНДР і всього світу. Великий прогрес! З нетерпінням чекаю на наш саміт (з лідером КНДР Кім Чен Ином – ІФ)", – написав він.

Кім Чен Ин оголосив про припинення з 21 квітня випробувань ядерної зброї та міжконтинентальних балістичних ракет, поінформували в суботу офіційні північнокорейські ЗМІ.

Лідер КНДР Кім Чен Ин у виступі на пленумі наголосив, що така політика буде "заснованим на найбільш науковій і революційній лінії партії новим стратегічним курсом".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА