12:14 30.04.2018

Тимошенко: Ми перемогли на виборах до ОТГ з результатом понад 35%

2 хв читати
Тимошенко: Ми перемогли на виборах до ОТГ з результатом понад 35%

Лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що "Батьківщина" здобула впевнену перемогу на виборах до ОТГ, які відбулися в Україні 29 квітня

"За результатами виборів в ОТГ партія ВО" Батьківщина "отримала абсолютну перемогу з результатом 35,4%, в той час як" Блок Петра Поршенка "Солідарність" отримав 27,1%. Таким чином від партії ВО "Батьківщина" обрано 277 депутатів, а від партії президента "Блок Петра Порошенка" Солідарність "- 212 депутатів. .. Партія ВО" Батьківщина "перемогла з істотною перевагою", - заявила Ю.Тимошенко на прес-конференції, коментуючи попередні результати виборів в ОТГ. За її словами, "Батьківщина" в даний час має 40% протоколів з мокрими печатками, на базі яких було розраховано результат ".

Ю.Тимошенко зазначила, що на виборах з боку влади мали місце адміністративний ресурс, політичні репресії, масштабний підкуп і фальсифікації.

Як заявила лідер "Батьківщини", інші політичні сили отримали значно нижчі результати на виборах. Так, "Аграрна партія України" отримала 13,6%, "Наш край" - 5,6%, "Радикальна партія Олега Ляшка" - 5%, "УКРОП" - 3%, "Опозиційний блок" - 2,6%, "Самопоміч" - 2%, "Народний фронт" - 1,2%, ВО "Свобода" - 0,8%, "Громадянська позиція Анатолія Гриценка" - 0,5%.

Ю.Тимошенко зазначила, що в цілому вибори пройшли в 17 областях - ВО "Батьківщина" перемогла в 11 областях, і тільки в трьох областях перемогла партія чинного президента.

"Партія ВО" Батьківщина "здобула перемогу в низці областей: Волинська - 54,5%, Вінницька - 43%, Запорізька - 40%, Кіровоградська - 41%, Одеська область - 46%, Полтавська - 38,5%, Сумська область - 57%, Тернопільська - 37%, Хмельницька - 47,4% ", - заявила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА