08:21 09.05.2018

Конгресмени з обох партій висловили невдоволення рішенням Трампа щодо Ірану

2 хв читати
Конгресмени з обох партій висловили невдоволення рішенням Трампа щодо Ірану

Деякі американські конгресмени - республіканці і демократи - висловили невдоволення у зв'язку з рішенням президента США вийти з угоди з Іраном.

На думку демократа-сенатора від штату Вірджинія Марка Уорнера, такий крок Вашингтона "вбиває клин між США та їхніми союзниками". З ним погоджується екс-кандидат на пост віце-президента США від демократів, сенатор від штату Вірджинія Тім Кейн: "Я думаю, що це вб'є клин між США і нашими європейськими союзниками".

Сенатор від штату Нью-Джерсі, демократ Роберт Менендез вважає, що Трамп зробив "величезну помилку", вийшовши з угоди "без плану". Його думку підтримав республіканець, сенатор США від штату Арізона Джеффрі Флейк: "Я просто не думаю, що це мудрий крок".

"Без доказів того, що Іран порушує угоду, помилково повністю відмовитися від неї", - заявив у свою чергу республіканець Майк Тернер, член Палати представників США.

Сенатор від штату Теннессі, республіканець Боб Коркер назвав таким, що розчаровує той факт, що Білий дім не зміг дійти згоди з американськими союзниками, однак висловив упевненість в тому, що Дональд Трамп буде працювати над найкращою угодою.

Республіканка Сьюзан Коллінз, сенатор США від штату Мен також, як і президент, вважає, що іранська угода була помилковою, але при цьому вона заявила, що вважає за краще підхід, при якому США "виправлять її недоліки" разом з союзниками.

Раніше у вівторок Трамп оголосив про те, що США виходять з угоди з Іраном і мають намір відновити санкції щодо Тегерана.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА