17:02 14.05.2018

Порошенко створив делегацію України для участі в роботі Спільної українсько-білорусько-польської демаркаційної комісії

1 хв читати
Порошенко створив делегацію України для участі в роботі Спільної українсько-білорусько-польської демаркаційної комісії

Президент України Петро Порошенко затвердив склад делегації України для участі в роботі Спільної українсько-білорусько-польської демаркаційної комісії.

Відповідний указ президента України №124/2018 від 14 травня 2018 року оприлюднено в понеділок на сайті глави Української держави.

Главою делегації визначено представника України з питань договірно-правового оформлення державного кордону України, посол із особливих доручень Міністерства закордонних справ України Сергій Бороденков.

Крім цього до складу делегації увійшли: помічник глави Державної прикордонної служби України, глава української делегації змішаних (спільних) прикордонних комісій з перевірки (огляду) проходження державного кордону Сергій Воронін, перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Степанцов та інші.

Також згідно з цим указом президент України затвердив директиву делегації забезпечити здійснення комплексу заходів щодо позначення точки стику державних кордонів України, Білорусі та Польщі на місцевості, підготовку і підписання підсумкових демаркаційних документів відповідно до міжнародних договорів України.

Кабінету Міністрів України доручено вирішити питання щодо фінансового забезпечення заходів із позначення точки стику державних кордонів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА