10:57 24.05.2018

"Наш край" закликає керівництво "Укрзалізниці" скасувати підвищення цін на квитки

2 хв читати
"Наш край" закликає керівництво "Укрзалізниці" скасувати підвищення цін на квитки

Партія "Наш край" закликає керівництво "Укрзалізниці" боротися з корупцією, а не підвищувати ціни на квитки для пасажирів на 25%.

"Керівництво "Укрзалізниці" забуло, що підприємство виконує соціальну функцію: доступні, безпечні та якісні перевезення. Окрім цього, в планах держкомпанії скорочення кількості нічних дешевих перевезень. Це значно збільшить витрати людей і зменшить їхню мобільність. Збитки, про які постійно заявляє керівництво "Укрзалізниці", потрібно скорочувати за рахунок боротьби з корупцією, а не пасажирів", - заявив співголова партії Олександр Мазурчак, повідомляє прес-служба "Нашого краю" в четвер.

За його словами, постійно перебуваючи в центрі корупційних скандалів та при цьому скаржачись на неприбутковість пасажирських перевезень, керівництво "Укрзалізниці" планує підвищити ціни на квитки на 25%.

О.Мазурчак зазначив, що доки пасажири не побачать реальні реформи на залізниці, про підвищення цін на квитки не може бути й мови.

"Маючи середню швидкість найшвидшого українського потяга до 80 км/год, чиновники мріють про "гіперлуп". Якби вони хоч раз проїхались у нічному плацкарті та відчули, як лупає поїзд по зношених коліях, їхні мрії одразу розбились об залізничні реалії. Склалася ситуація, коли люди з "бориспільським мисленням", які пересуваються виключно спецлітаками, беруться вирішувати, що потрібно українцям", - резюмував О.Мазурчак.

У партії нагадали, що "Укрзалізниця" має намір підвищити тарифи на пасажирські перевезення у два етапи: перший етап підвищення цін на квитки на 12% - із 30 травня, другий етап - також на 12% із 1 жовтня 2018 року. Загальне підвищення цін на квитки у 2018 році становитиме 25%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА