14:45 24.05.2018

Президент Естонії разом із Зубком вивчає ситуацію на Донбасі

1 хв читати
Президент Естонії разом із Зубком вивчає ситуацію на Донбасі

Президент Естонії Керсті Кальюлайд у рамках робочого візиту в Донецьку область відвідала гуртожиток для вимушених переселенців у Краматорську, а також має намір ознайомитися з роботою Центру надання гуманітарної допомоги.

Як повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, віце-прем'єр - глава цього відомства Геннадій Зубко та К.Кальюлайд у четвер відвідали в Краматорську гуртожиток для вимушених переселенців. "Гуртожиток реконструйовано спільними коштами місцевого бюджету та ЄС. У гуртожитку мешкатимуть 95 переселенців - особи з інвалідністю, люди похилого віку, діти. В рамках проекту передбачено реконструкцію трьох гуртожитків", - розповів Г.Зубко.

У рамках візиту представники офіційних делегацій з України та Естонії ознайомляться з ходом відновлення українського Донбасу, відвідають Центр надання гуманітарної допомоги, а також проведуть спільну прес-конференцію для ЗМІ.

Раніше в Краматорську вже відбулася зустріч президента Естонії з командувачем об'єднаних сил Сергієм Наєвим, який поінформував про зміну формату антитерористичної операції на операцію об'єднаних сил, про активізацію від початку травня бойових дій з боку терористів і збільшення обстрілів бойовиками населених пунктів.

У прес-службі нагадали, що К.Кальюлайд - перший лідер іноземної держави, яка відвідує зону бойових дій на Донбасі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА