07:14 30.05.2018

Роман Безсмертний заявив про намір балотуватися в президенти

2 хв читати
Роман Безсмертний заявив про намір балотуватися в президенти

Колишній віце-прем'єр-міністр України Роман Безсмертний заявив про свій намір балотуватися в президенти.

"Так, я йду в президенти! (...) За 25 років в політиці я втомився підносити патрони тим, хто не вміє стріляти. Є рішення, які треба приймати мені. А є рішення, які треба приймати нам усім разом ... З цієї метою я сьогодні мав відверту розмову з журналістами, експертами, однодумцями ... на зустрічі ми говорили про те, якої хочемо України. Говорили про майбутнє", - написав Р.Безсмертний на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Р.Безсмертний розкритикував нинішню владу й розповів про власне бачення розвитку країни.

"Треба створювати все з нуля. Будувати. Потрібне повне перезаснування держави й нова якість політики. Потрібно усунути помилку в ціннісних пріоритетах. На першому місці має бути людина. Донбас це показав найкращим чином", - озвучив пріоритети політик.

Зокрема, він обурений тим, що в статуті української армії "немає місця солдату як людині, і це в той момент, коли на Донбасі зосереджені декілька конфліктів".

Крім того, Р.Безсмертний критикує нинішній уряд: "Сьогодні уряд зовсім не опікується безпекою. Він займається бізнесом, але його немає в економіці".

"Чи буду я з кимось домовлятися? Коридор честі – тільки у цьому коридорі буду домовлятися. За його межами – ні! Старими санями я не поїду", - також написав він.

Р.Безсмертний - народний депутат України чотирьох скликань. З 1997 року до 2002 року був постійним представником президента Леоніда Кучми у Верховній Раді України. У 2005 працював на посаді віце-прем'єр-міністра України з питань адміністративно-територіальної реформи. Крім того, в 2007-2008 був заступником глави секретаріату президента України. З лютого 2010-го по червень 2011 року - надзвичайний і повноважний посол України в Республіці Білорусь.

Р.Безсмертний до квітня 2016 року був представником України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА