13:59 01.06.2018

Партія "Розумна сила" спростовує заяви про нібито фінансування з приватного фонду Путіна

2 хв читати

Партія "Розумна сила" спростовує заяви підозрюваного в організації вбивства журналіста Аркадія Бабченка Бориса Германа про нібито фінансуванні цієї політсили з приватного фонду президента РФ Володимира Путіна.

"... викликає подив згадка "розумної сили" в безглуздих, явно замовних, заявах якогось Бориса Германа - підозрюваного в організації "вбивства" Бабченка. (...) Офіційно заявляємо: вся викладена інформація про політичну партію "Розумна сила" в заяві Бориса Германа не має під собою ніяких підстав, є фейком, смішною спробою навісити на нову партію ярлик "агентів Кремля", - йдеться в заяві партії, поширеній в п'ятницю.

У політсилі стверджують, що партія в особі її керівників не має контактів "з так званими "фондами Путіна" й гадки не мала про замовлення на вбивство Олександра Бабченка і ніколи не співпрацювала з Пашинським (глава комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський - ІФ) ".

У партії також заявили, що в рамках розробки спецоперації СБУ до них "офіційних запитів і взагалі оперативно-слідчих заходів не застосовувалося".

Напередодні під час засідання Шевченківського районного суду Києва щодо обрання запобіжного заходу Б.Герману він заявив, що співпрацював з українською контррозвідкою і виявляв російських агентів в Україні. За його словами, він виявив багато шляхів доставки грошей з Росії в Україну.

"Наприклад, партія "Розумна сила" фінансується цим фондом, приватним фондом Путіна. В оточенні Пашинського є люди, які фінансуються цими людьми, і я не знаю, чи сам Пашинський не фінансується цими людьми", - стверджує Б.Герман.

Офіційна дата появи партії "Розумна сила" - липень 2016 року. Політсилу очолює Олександр Соловйов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА