16:05 10.06.2018

Трамп прибув у Сінгапур для зустрічі з лідером КНДР

1 хв читати
Трамп прибув у Сінгапур для зустрічі з лідером КНДР

Літак президента США Дональда Трампа "Ер Форс Уан" здійснив посадку на авіабазі Пайя Лебар у Сінгапурі, повідомило агентство АП.

Д.Трамп прибув у Сінгапур для зустрічі лідером КНДР Кім Чен Ином, яка запланована на 12 червня. Вона відбудеться в готелі "Капела" на острові Сентоса в Сінгапурі. Основну увагу буде присвячено денуклеаризації Корейського півострова.

По дорозі в Сінгапур з саміту "Великої сімки" у Канаді літак Трампа здійснював посадку для дозаправки на американській базі Суда-бей на грецькому острові Крит.

Раніше в неділю в Сінгапур вже прилетів Кім Чен Ин. В аеропорту Чангі його зустрічав глава МЗС Сінгапуру Вівіан Балакришнан. "Ми вітаємо Кім Чен Ина, який тільки що прибув в Сінгапур", - написав у "Твіттері" міністр.

Автоколона, у складі якої був "Мерседес" лідера КНДР Кім Чен Ина, прибула з сінгапурського аеропорту в готель "Сент-Реджіс". Пізніше відбулася його зустріч з прем'єр-міністром Сінгапуру Лі Сяньлунем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА