11:27 11.06.2018

Жебрівський подав у відставку

2 хв читати
Жебрівський подав у відставку

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив про те, що йде з поста - 9 червня він подав відповідну заяву президенту України Петру Порошенку і глава держави її прийняв.

"У суботу зустрівся з президентом України Петром Порошенком і попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і в середу її повинен розглянути Кабмін", - написав П.Жебрівський на сторінці в "Фейсбуці" в понеділок.

Він нагадав, що три роки тому президент призначив його главою Донецької обласної державної адміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації.

У своєму повідомленні П.Жебрівський називає досягнення і впроваджені або розпочаті проекти на території області. Зокрема, розповідає про проекти "Опорна школа", "Український донецький куркуль", про забезпечення житлом дітей-сиріт, ремонт і будівництво об'єктів інфраструктури тощо.

"Донецька область першою в Україні запровадила європейські норми моніторингу навколишнього середовища; ми будуємо за сучасними європейськими технологіями 4 полігони твердих побутових відходів; розгорнуто масштабну роботу з реконструкції парків та скверів у містах, містечках і селищах; відкриваємо Центри надання адміністративних послуг; почали реалізацію проекту по створення соціальних офісів ", - додав він.

За словами П.Жебрівського, розпочато "величезну роботу". Він сподівається, що його наступник продовжить цю діяльність.

Як повідомлялося, П.Жебрівський був призначений головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації 11 червня 2015 року. До цього посаду обіймав Олександр Кіхтенко.

Донецька обласна військово-цивільна адміністрація була реорганізована з Донецької обласної державної адміністрації з 5 березня 2015 року. Розташовується в м.Краматорськ.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА