15:45 14.06.2018

Парубій відвідав міжнародну оборонну виставку Eurosatory-2018 у Парижі й пообіцяв підтримку законодавчих ініціатив у реформі ОПК

1 хв читати

Голова Верховної Ради Андрій Парубій відвідав українську експозицію на 26-й міжнародній виставці технологій у сфері безпеки і оборони Eurosatory-2018, яка проходить 11-15 червня в Парижі (Франція).

Як повідомляє прес-служба держконцерну "Укроборонпром", А.Парубій ознайомився з представленими на Eurosatory-2018 перспективними українськими оборонними розробками і дав високу оцінку потенціалу ОПК України.

Голова Верховної Ради також запевнив зброярів, що ОПК може розраховувати на підтримку парламенту у розгляді законодавчих ініціатив у сфері реформи оборонної промисловості, зазначено в повідомленні.

Eurosatory - одна з найбільших міжнародних виставок у галузі технологій у сфері безпеки і оборони, проходить з 1967 року під патронажем Міноборони Франції. За даними організаторів, у роботі Eurosatory-2018 беруть участь оборонні компанії з 57 країн.

ОПК України презентує на виставці перспективне високоточне озброєння, бронетехніку, БПЛА.

За раніше озвученими держконцерном планами, наразі "Укроборонпром" готує, взокрема, оновлення законодавства про держоборонзамовлення (ДОЗ), а також нове законодавство щодо лібералізації чинної системи експорту й імпорту продукції, робіт і послуг військового призначення.

У найближчих планах також передача на розгляд в уряд для подальшого подання до Ради проектів законів "Про особливості перетворення державного унітарного комерційного підприємства ОПК на акціонерне товариство" і "Про забезпечення сприятливих умов для залучення іноземних інвестицій до ОПК".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА