20:05 18.06.2018

У "БПП" вважають пріоритетними для розгляду поточного тижня три законопроекти

2 хв читати
У "БПП" вважають пріоритетними для розгляду поточного тижня три законопроекти

Перший заступник голови фракції партії "Блок Петра Порошенка", народний депутат України Ігор Кононенко після засідання фракції заявив про пріоритетність розгляду законопроектів про Антикорупційний суд, національну безпеку та валюту.

"Є доручення фракції "БПП" голові комітету Князевичу розглянути завтра або післязавтра на комітеті два законопроекти про Антикорупційний суд. У четвер вони мають бути в залі, і сподіваємося, що будуть проголосовані", - цитує І.Кононенка прес-служба партії.

За його словами, другий пріоритет - законопроект про нацбезпеку. "Проситимемо спікера ставити закон на розгляд у середу вранці, щоб у четвер у першій половині дня вийти на голосування", - сказав депутат.

І.Кононенко назвав третій пріоритетний законопроект - про валюту. "Третє - законопроект про валюту, там лише 200 поправок, тому сподіваємося, що в четвер також проголосуємо", - зазначив він.

"Крім того, важливий законопроект ініціював президент України щодо системи ProZorro. Плануємо в четвер також розглянути", - сказав депутат.

Щодо звіту уряду І.Кононенко зазначив, що має бути рішення профільного комітету: "Керівник комітету не входить до нашої фракції, тому коли буде розгляд цього питання на комітеті або в залі - фракція "БПП" такої інформації не має".

І.Кононенко також відповів на запитання журналістів щодо призначення нових членів ЦВК: "Ми втомилися наполягати на тому, щоб це питання було розглянуто в залі. Сьогодні ми вкотре звертаємося до голови Верховної Ради з тим, щоб це питання було внесено до зали й розглянуто. Це рішення залежить виключно від нього. Згідно з регламентом, постанови про звільнення старих і призначення нових членів ЦВК вносить спікер Верховної Ради".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА