11:37 08.07.2018

Порошенко звільнив Горащенкова з посади свого радника і члена комісії з вибору кандидатів до НАЗК – укази

1 хв читати
Порошенко звільнив Горащенкова з посади свого радника і члена комісії з вибору кандидатів до НАЗК – укази

Президент України Петро Порошенко своїми указами звільнив від виконання обов'язків позаштатного помічника президента і члена конкурсної комісії з вибору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Олексія Горащенкова.

"Звільнити Горащенкова Олексія Миколайовича від виконання обов'язків помічника президента України (поза штатом)", - йдеться в тексті указу №198/2018, розміщеного на сайті президента України в суботу увечері.

Від виконання обов'язків члена конкурсної комісії з вибору кандидатів на посади членів НАЗК А.Горащенкова глава Української держави звільнив своїм указом №199/2018.

Як повідомлялося, 29 серпня 2014 року президент України призначив юриста, на той час співробітника українського Міністерства закордонних справ Олексія Горащенкова своїм помічником.

10 травня 2016 року на сайті глави держави було розміщено указ №199/2016, згідно з яким П.Порошенко ввів "до складу конкурсної комісії з вибору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції Горащенкова Олексія Миколайовича – першого заступника керівника головного департаменту стратегічного планування та оперативного забезпечення Адміністрації президента України" замість Олександра Данилюка, який пішов у Кабінет Міністрів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА