17:35 12.07.2018

"БПП" просить ВР підтримати ініціативу про відкликання свого кандидата зі списку до ЦВК, у "Народному фронті" чекають на прізвище

1 хв читати
"БПП" просить ВР підтримати ініціативу про відкликання свого кандидата зі списку до ЦВК, у "Народному фронті" чекають на прізвище

Фракція "Блок Петра Порошенка" знову заявляє про готовність відкликати одного свого представника зі списку кандидатів у члени Центральної виборчої комісії, просить фракції та групи Верховної Ради підтримати її пропозицію.

"Сьогодні вранці ми публічно озвучили нашу позицію про те, що ми готові відкликати одного з представників нашої фракції і таким чином збалансувати склад тих кандидатів, за яких голосуватимуть у залі. Просимо зараз представників інших фракцій підтримати нашу позицію і вирішити це питання вже сьогодні", - заявив голова фракції "БПП" Артур Герасимов із трибуни парламенту на пленарному засіданні в четвер.

У свою чергу голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що вони хочуть почути, кого саме готові відкликати колеги з "БПП".

"Потім прозоро і публічно обговорити питання щодо повного голосування стосовно всіх кандидатів, які запропоновані президентом України", - додав він.

Після цього спікер парламенту Андрій Парубій оголосив перерву в засіданні Верховної Ради за заявою фракції "БПП" і групи "Воля народу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА