19:05 16.07.2018

Трамп сподівається, що його зустрічі з Путіним відбуватимуться часто

2 хв читати
Трамп сподівається, що його зустрічі з Путіним відбуватимуться часто

Президент США Дональд Трамп заявив, що вдячний президенту РФ Володимиру Путіну за готовність продовжити відкритий діалог і згоден "часто зустрічатися в майбутньому".

"Сьогодні було кілька конструктивних годин, проведених разом. І це дуже важливо для обох наших країн. Важливо продовжити цю розмову, і ми погодилися в тому, що швидше за все будемо часто зустрічатися в майбутньому, і сподіваємося, що вирішимо всі проблеми, які ми обговорювали сьогодні. Ще раз: президенте Путіне, дякую вам", - заявив Д.Трамп на прес-конференції за підсумками російсько-американського саміту.

"Сьогоднішня зустріч - це лише початок тривалого процесу. Але ми перший крок зробили до кращого майбутнього, до майбутнього, в якому буде міцний діалог і багато роздумів. Наші очікування базуються на реальній меті, але ми бажаємо дружби, співробітництва й миру", - сказав Д.Трамп.

"Я думаю, що можу це сказати не лише від імені Америки, але і від імені Росії: президенте Путін, я хочу вам ще раз подякувати за те, що ви приєдналися до мене, до цієї дискусії і в тому, що ви продовжили відкритий діалог між нашими країнами", - сказав Д.Трамп.

Він наголосив, що у Росії і США є тривала традиція дипломатії "для загального блага".

Д.Трамп назвав відкритим і продуктивним діалог із В.Путіним і висловив сподівання, що цей діалог приведе до миру і стабільності.

"Ми обговорили різні критичні питання, важливі для обох країн. У нас був відкритий і продуктивний діалог", - сказав Д.Трамп.

Він наголосив, що "конструктивний діалог між США і Росією надає можливість відкрити шлях до миру і стабільності у світі".

"Розбіжності між нашими країнами відомі. І президент Путін, і я обговорили їх детально сьогодні. Якщо ми хочемо вирішити проблеми, що стоять перед нашим світом, ми маємо знайти спосіб співпраці і знайти точки дотику", - додав американський президент.

Д.Трамп зазначив, що "навіть у період" холодної війни" США і Росія могли підтримувати міцний діалог, але відносини ніколи не були гіршими, ніж зараз".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА