14:37 02.08.2018

Ще один депутат Харківської облради заявив про вихід із "Самопомочі" через різницю в поглядах на методи роботи

2 хв читати

Депутат Харківської обласної ради Назар Ванюшин заявив про вихід із партії "Об'єднання "Самопоміч".

"Прийняв для себе непросте рішення та написав заяву про вихід із політичної партії "Об'єднання "Самопоміч". Причин декілька, але основна причина - це різні погляди на методи роботи партії в Харківській області зокрема, і в Україні загаалом", - написав Н.Ванюшин на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що на відміну від партії, виступає за конструктивний діалог і співпрацю з владою з багатьох питань. "Обрана партією стратегія на постійну критику влади, на мій погляд, не дає можливості бути максимально ефективними. Із багатьох питань можливо ефективно і конструктивно співпрацювати, вести конструктивний діалог, від чого, у свою чергу, виграють, насамперед, наші виборці та всі жителі області", - написав Н.Ванюшин.

"Виходячи з того, що я чув і мав досвід спілкування, обласна влада зацікавлена в креативних та інноваційних проектах, ідеях, створенні нових виробництв і нових робочих місць. У цьому є принципова розбіжність між моїми поглядами і тими заявами, які лунають від представників партії" , - додав депутат.

Він наголосив, що дуже багато разів озвучував свою позицію та свої думки з цього приводу на засіданнях фракції, а також під час своїх голосувань за бюджетні ініціативи та програми обласної влади. "Я вважаю, що результатом роботи депутатів, навіть опозиційних, мають бути конкретні результати, реалізовані проекти та профінансовані програми, а не критика без конкретних пропозицій. І такі приклади успішної співпраці, я, як секретар бюджетної комісії обласної ради, можу привести. Коли обґрунтовані пропозиції нашої фракції обговорювали та вносили до бюджету або до програм", - сказав Н.Ванюшин.

За останній місяць це вже другий депутат Харківської облради від "Самопомочі", який заявляє про вихід із партії.

23 липня про свій вихід із політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" і складання повноважень у фракції в Харківській облраді заявив також глава правління громадської організації "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк, який у своїх публічних виступах, зокрема на сесіях і в публікаціях, регулярно критикує керівництво міста та області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА