18:10 16.08.2018

Райнін та Елькін обговорили практичні кроки щодо прискорення підписання угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем

2 хв читати
Райнін та Елькін обговорили практичні кроки щодо прискорення підписання угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем

Голова Адміністрації президента України Ігор Райнін обговорив із міністром з питань охорони навколишнього середовища, міністром у справах Єрусалиму і спадщини Держави Ізраїль Зеєвом Елькіным практичні кроки щодо прискорення підписання угоди про вільну торгівлю між двома країнами.

Як повідомляє в четвер прес-служба президента України, під час зустрічі З.Елькін, який також є співголовою міждержавної спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва, подякував українській владі за ефективні дії із забезпечення можливості ізраїльтян відвідувати єврейські святині в Умані та інших містах України.

"Ще раз хочу подякувати за ті зусилля, які проводить Україна для забезпечення порядку та захисту такої величезної кількості туристів з Ізраїлю. Я знаю, що це непросто. Це найбільший єврейський захід за межами Держави Ізраїль", - зазначив міністр.

Під час зустрічі також було відзначено високий рівень політичного діалогу між Україною та Ізраїлем і тісну координацію двох країн на міжнародній арені.

"Сторони відзначили зростання торговельно-економічної співпраці між Україною та Ізраїлем і обговорили практичні кроки в площині пришвидшення підписання угоди про вільну торгівлю між двома країнами", - йдеться в повідомленні.

"І.Райнін принагідно запросив ізраїльську сторону взяти участь у святкуванні 27-річчя незалежності України та в роботі 10-го Міжнародного економічного інвестиційного форуму, який відбудеться в Харкові 28 вересня цього року.

"Це найбільший форум на сході нашої країни - один із небагатьох, який завершується конкретним підписанням договорів, контрактів у різних секторах промисловості, зокрема у військовій сфері", - зазначив голова Адміністрації президента України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА