19:15 18.08.2018

Джемілєв передав Ердогану послання від президента України

2 хв читати
Джемілєв передав Ердогану послання від президента України

Президент України Петро Порошенко направив свого уповноваженого у справах кримськотатарського народу, народного депутата Мустафу Джемілєва для участі в роботі VI з'їзду правлячої Партії справедливості і розвитку Туреччини, повідомив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко", голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров .

"18 серпня 2018 року в Анкарі відбувся VI з'їзд правлячої Партії справедливості і розвитку Туреччини (Adalet ve Kalkınma Partisi - AKP), засновником якої є президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Президент України Петро Порошенко в якості власного представника для участі в роботі VI з'їзду AKP направив уповноваженого президента України у справах кримськотатарського народу, народного депутата України, лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва", - написав Р.Чубаров на сторінці в Фейсбуці.

За його словами, М.Джемілєв також вручив президенту Туреччини Р.Т.Ердогану особисте послання президента України.

Р.Чубаров також поінформував, що делегацію Росії для участі в якості гостей очолив голова Державної Думи В'ячеслав Володін.

"... у складі російської делегації по прильоту в Анкару виявився кримський колаборант "депутат ДД" Руслан Бальбек. Оскільки турецька сторона не давала попередньої згоди на включення до складу делегації РФ, запрошеної на з'їзд, кримського колаборанта Руслана Бальбека, небажаний "гість" не був допущений на з'їзд. Замість урочистого залу, де проходив з'їзд AKP, прислужника російських окупантів Руслана Бальбека перепровадили в посольство РФ, де він зможе дочекатися часу відльоту делегації Держдуми в Москву", - поінформував голова Меджлісу кримськотатарського народу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА