13:58 21.08.2018

"Наш край" ініціює відставку керівництва "Нафтогазу" через IPad по 41 тис. грн

2 хв читати
"Наш край" ініціює відставку керівництва "Нафтогазу" через IPad по 41 тис. грн

Партія "Наш край" ініціює відставку голови НАК "Нафтогаз Україна" Андрія Коболєва через ухвалення скандального рішення купити планшети для співробітників компанії на загальну суму 1,5 млн грн.

"Коли мільйони українських родин вимушені сьогодні оформляти субсидію, аби хоч якось розрахуватися за газ та комунальні послуги, НАК "Нафтогаз" дозволяє собі за державні кошти придбати планшети вартістю в 41 тис. грн для 35 своїх співробітників. У будь-якій європейській країні чиновник одразу був би змушений піти у відставку через такі аморальні рішення, але не в нашій. Тому партія "Наш край" ініціює відставку голови "Нафогазу", - заявив народний депутат, член партії "Наш Край" Сергій Шахов.

На його думку, ці кошти слід було спрямувати на нарощування видобутку українського газу.

"Як завжди чиновники "Нафтогазу" забувають про свій головний обов'язок - спрямовувати прибуток компанії на розвиток видобутку українського газу, щоб зменшити ціну для пересічних українців, а не витрачати шалені гроші на непотрібні електронні іграшки", - переконаний С.Шахов.

"Українці не забули антисоціальне рішення "Нафтогазу", коли чиновники преміювали себе на $46 млн за перемогу в суді над російським "Газпромом", замість того, щоб оздоровити на ці кошти 200 тис. дітей. Тепер, маючи такі шалені зарплати і премії, вони не соромляться з грошей за комуналку купляти планшети по 41 тис. грн", - додав він.

З огляду на це, за словами С.Шахова, партія "Наш край" ініціює відставку А.Коболєва "за його антинародне керування державною компанією".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА