11:37 22.08.2018

Порошенко знову підтримав створення Міністерства ветеранів

2 хв читати
Порошенко знову підтримав створення Міністерства ветеранів

Президент України Петро Порошенко знову наполягає на необхідності створення Міністерства у справах ветеранів.

"Правда, що політики, влада дуже завинили перед вами, і треба негайно виправляти цю ситуацію. І я думаю, що під час наших розмов, зокрема на цьому форумі, будуть також вироблені конкретні кроки, які допоможуть відновити справедливість. Я твердо переконаний, і заявляв про це вже не один раз, що допоможе в цьому, на моє глибоке переконання, створення Міністерства у справах ветеранів", - сказав П.Порошенко, відкриваючи міжнародний волонтерський і ветеранський форум" Там, де ми - там Україна" у середу в Києві.

За словами глави держави, це міністерство не повинно бути лише відомством соціального захисту ветеранів - це повинно бути міністерство можливостей: велика кількість працівників міністерства мають бути учасники бойових дій - ветерани, волонтери, громадські активісти, молоді, прогресивні люди.

Президент упевнений, що буде сформована ефективна українська державна політика щодо соціальної адаптації ветеранів з урахуванням найкращого іноземного досвіду.

П.Порошенко нагадав, що за його прохання група народних депутатів відвідала Сполучені Штати Америки для вивчення досвіду соціальної адаптації ветеранів.

Як повідомлялося, 27 лютого 2018 року Верховна Рада запропонувала уряду України створити Міністерство у справах ветеранів. Наприкінці березня Кабмін розпочав процес створення відомства

Фракція "Блок Петра Порошенка" висунула на посаду керівника міністерства кандидатуру народного депутата Ірини Фріз.

Народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка", глава профільного парламентського комітету Олександр Третьяков розповів, що вже 40 ветеранів антитерористичної операції на сході України пройшли підготовчі курси для роботи в профільному Міністерстві ветеранів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА