11:58 22.08.2018

Порошенка непокоїть наявність адвокатів Кремля в українському політикумі

2 хв читати
Порошенка непокоїть наявність адвокатів Кремля в українському політикумі

Президента України Петра Порошенка непокоїть наявність адвокатів Кремля в українському політикумі та підтримка російської пропаганди.

"Кремль нав'язує нам інформаційну війну, мета якої - поневолити наш розум. Коли з хворої голови на здорову валить Путін - це ще можна зрозуміти. Але мене як президента непокоїть інше... багато адвокатів (президента Російської Федерації Володимира Путіна - ІФ) у нашому політикумі, як вони намагаються зняти з нього відповідальність за війну чи перекласти цю відповідальність на Україну", - сказав П.Порошенко, відкриваючи міжнародний волонтерський і ветеранський форум "Там, де ми - там Україна" в середу в Києві.

За його словами, деякі з політиків настільки засліплені внутрішньою боротьбою, що бездумно, а іноді навіть свідомо, тиражують "заїжджені небезпечні штампи" російської пропаганди. "Можливо, вони думають, що вони так борються за владу, насправді - ні. Я твердо разом із вами переконаний: вони працюють на агресора, вони намагаються підірвати моральний дух українців. Вони намагаються послабити волю до опору, а головне - б'ють у тил, у спину Збройним силам України, знецінюють подвиг українських вояків в ім'я України", - зазначив П.Порошенко.

Президент наголосив, що гарантом українського суверенітету є Збройні сили України. "Твердо заявляю: гарантом незалежності України є Збройні сили України, гарантом нашої свободи, нашої державності, нашої самостійності є 344 тис. учасників бойових дій на сході нашої держави", - зазначив президент.

Він висловив жаль, що зустріч з ветеранами та волонтерами проходить поки що не в Донецьку та не в Луганську. "Але я твердо переконаний: на все свій час", - зазначив П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА