21:33 30.08.2018

Парламентська фракція "БПП" закликає колег-нардепів не брати участь в програмах телеканалу "NewsOne", який очолив Портнов

3 хв читати
Парламентська фракція "БПП" закликає колег-нардепів не брати участь в програмах телеканалу "NewsOne", який очолив Портнов

У фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді розповсюдили заяву, в якій висловили обурення антидержавною спрямованістю телеканалу "NewsOne", яка стає все більш антиукраїнською, вдається до маніпулятивних засобів і спотворює реальні факти суспільно-політичного життя України.

"Динаміка антиукраїнських настроїв на телеканалі останнім часом набуває все більших розмірів і все частіше "NewsOne" ретранслює "темники" Кремля, часто використовуючи для цього представників "5-ї колони", - йдеться в заяві фракції "БПП", поширеній в четвер увечері.

У фракції вважають, що останнім фактом того, що телеканал "NewsOne" перетворився на "частину пропагандистської машини Кремля" стало те, що днями управління телеканалу передано в руки екс-заступника глави Адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

"Передача українського телеканалу в руки втікача, соратника Януковича, який підозрюється в причетності до злочинів проти учасників Революції Гідності, окупації Криму і в державній зраді - ставить під загрозу національну безпеку України, невід'ємною частиною якої є інформаційна безпека", - підкреслюють в "Блоці Петра Порошенка".

А.Портнов, наголошують у фракції, висловлював і продовжує публічно виголошувати антиукраїнські заяви, ставить під сумнів європейський вибір українського народу: "Численні публічні висловлювання пана Портнова підтверджують - він є заклятим ворогом незалежності і державності України".

"Передача телеканалу "NewsOne" в управління кремлівської маріонетки - це пряма агресія Росії в інформаційний простір України! Відтепер, саме під керівництвом Портнова, зрадника України, буде формуватися нова редакційна політика українського телеканалу", - переконані в парламентській фракції "БПП".

У "Блоці Петра Порошенка" вважають, що мета і завдання Росії очевидні - завершити створення повністю проросійського телеканалу "агітпропу" в українському медіа-просторі для ретрансляції російської пропаганди, з метою сіяти страх і напругу в суспільстві.

"Наступ ворога на інформаційному фронті вимагає від нас жорсткої реакції! Тому депутати фракції партії "Блок Петра Порошенка" закликають усіх колег з парламенту, особливо тих, хто відстоює європейський вибір України, демократичні принципи побудови українського суспільства, не брати участь в телепрограмах відверто проросійського телеканалу "NewsOne", який очолює зрадник України", - підсумували в парламентській фракції "БПП".

Як повідомлялося, 29 серпня А.Портнов заявляє, що підписав угоду про управління телеканалом NewsOne (ТОВ "Новини 24 години", Київ) терміном на три роки. "Інформую, що позавчора у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne. Власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв передав мені телеканал в управління терміном на три роки. За умовами договору мені на комерційних умовах передано право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом", - написав А.Портнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, угода передбачає, що протягом цього періоду власник не має права втручатися в його діяльність або припинити договір в односторонньому порядку, а якщо захоче продати канал, то має пріоритетно запропонувати його А.Портнову.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА