11:39 01.09.2018

Яценюк і Волкер у США обговорили питання захисту України від агресії РФ

1 хв читати
Яценюк і Волкер у США обговорили питання захисту України від агресії РФ

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у США зустрівся зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером і помічником держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вессом Мітчеллом.

"Добра розмова із помічником Державного секретаря Сполучених Штатів з європейських та євразійських справ Вессом Мітчеллом і послом Куртом Волкером. Ціную предметний характер нашого діалогу", – написав А.Яценюк на сторінці у Фейсбуці.

За словами політика, настає час "великих політичних випробувань". "Нам треба вберегти Україну від очікуваних потрясінь – і від постійної загрози агресії з боку Росії, і від її лукавих пропозицій миру, а насправді гібридного загарбання нашої держави. Україна не піде на компроміси, які загрожуватимуть нашому національному і європейському майбутньому. Ми будемо захищати свою свободу від будь-яких замахів", – наголосив А.Яценюк, зазначивши, що в цьому була суть розмови.

Крім того, він зазначив, що на зустрічі згадували сенатора Джона МакКейна, вшанувати пам'ять якого український політик має намір у суботу в Національному соборі у Вашингтоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА